Trouwalbum

TROUWALBUM

 

Naast huwelijksdrukwerk leveren wij tevens professionele kwaliteit trouwalbums – geheel voorzien van grafische vormgeving – rechtstreeks aan de particulier.

 

Bruidsparen die bij ons of elders een trouwreportage hebben laten maken en beschikken over digitale (hoge resolutie) foto’s kunnen wij voorzien van een prachtig gedrukt trouwalbum. Dit doen wij bijvoorbeeld veel voor stellen die in het buitenland trouwen maar het wel prettig vinden om hun trouwalbum door een Nederlands bedrijf te laten maken wegens een snellere en vaak betere communicatie maar ook voor stellen die in Nederland zijn getrouwd en die alleen digitale foto’s van hun fotograaf hebben gekregen.

 

professioneel trouwalbum      gedrukt-trouwalbum-fotocover

 

Werkwijze

Nadat het type album en het aantal gewenste pagina’s bepaald is kan de selectie digitale, hoge resolutie foto’s naar ons verstuurd worden via ww.wetransfer.com of via de post op CD/DVD. Vervolgens verwerken wij de foto’s op creatieve wijze in grafische lay-outs en voorzien de foto’s desgewenst van grafische effecten zoals een kleurdetail (b.v. het bruidsboeket) op een zwart-wit achtergrond of andere special effects. Van de opmaak worden eerst digitale proeven per mail ter goedkeuring gestuurd. Pas na akkoord wordt het album gedrukt.

Type trouwalbums

Al vanaf 350 euro excl. BTW kunnen wij een luxe trouwalbum (album type 1) incl. grafische vormgeving verzorgen. Dit groot formaat trouwalbum van 30×30 cm heeft een omslag van echt leer en kenmerkt zich door de solide afwerking, stevige bindwijze en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit Fuji Lustre fotopapier. De stevige bladen hebben een perfecte 180 graden vlakligging. Dit album heeft standaard 24 pagina’s en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met extra pagina’s. Bij dit type album is géén fotocover mogelijk. De omslag is te verkrijgen in zwart of wit leder. Het album wordt geleverd in een luxe bewaardoos.

bewaardoos-trouwalbumgedrukt-trouwalbum-1

 

Album type 2 is een luxe gedrukt album met een chique uitstraling te verkrijgen vanaf € 475,- excl. BTW incl. grafische vormgeving. Dit type album heeft een opgeschuimde cover (voorzien van een foto) en extra verdikte bladen waardoor het album meer body krijgt. Ook is de afwerking luxer dan het album van type 1. Album type 2 is handgemaakt door de boekbinder en kenmerkt zich door de luxe afwerking, stevige bindwijze en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit Fuji Lustre fotopapier. De stevige bladen hebben een perfecte 180 graden vlakligging. De bladen van het album worden digitaal opgemaakt in een samenstelling van zwart-wit, sepia of kleur en desgewenst voorzien van grafische effecten. Album type 2 is leverbaar in meerdere formaten. Qua omslag zijn er veel mogelijkheden in materialen (zoals acrylglas en aluminium), afwerking en kleuren. Zie hiervoor Brochure albums en covermodellen

 

gedrukt-trouwalbum-fotocovergedrukt-trouwalbum-acryl gedrukt-trouwalbum-fotokader

 

 

Het Palazzo album (type 3) is een alternatief voor het moderne gedrukte album en het traditioneel geplakte album te verkrijgen vanaf € 495,- excl. BTW incl. grafische vormgeving. De bladen van het album worden digitaal vormgegeven waarna hiervan fotoafdrukken worden gemaakt op paginagrootte 30×30 cm. Deze fotoafdrukken worden vervolgens verlijmd in het album waarbij rondom een rand van de zwarte bladen van het album zichtbaar blijft. De foto’s worden afgedrukt op Fuji fotochemisch fotopapier. Fuji garandeert hierbij een kleurhoudbaarheid van minstens 100 jaar. Het Palazzo album is een chic en tijdloos album met een zeer luxe uitstraling en is te verkrijgen in wit of zwart leer.

 

palazzo-bladen  palazzo palazzo-

 

Informatie | Prijzen

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op. In onze Brochure albums en covermodellen vind je meer informatie over de type albums, diverse omslagen en kleuren leer en bijbehorende koffers.