Trouwalbum

TROUWALBUM

 

Naast huwelijksdrukwerk leveren wij ook professionele kwaliteit trouwalbums – geheel voorzien van grafische vormgeving – rechtstreeks aan de particulier en aan de vakfotograaf.
Bruidsparen die bij ons of elders een trouwreportage hebben laten maken en beschikken over digitale (hoge resolutie) foto’s kunnen wij voorzien van een prachtig gedrukt trouwalbum.
Dit doen wij bijvoorbeeld veel voor stellen die in het buitenland trouwen maar het wel prettig vinden om hun trouwalbum door een Nederlands bedrijf te laten maken wegens een snellere
en makkelijkere communicatie maar ook voor stellen die in Nederland zijn getrouwd en alleen digitale foto’s van hun fotograaf hebben gekregen.

 

 

Werkwijze

Nadat het type album en het aantal gewenste pagina’s is gekozen in onze webshop www.trouwalbumonline.nl kan de selectie digitale, hoge resolutie foto’s naar ons verstuurd worden via ww.wetransfer.com of via de post op CD/DVD. Vervolgens verwerken wij de foto’s op creatieve wijze in grafische lay-outs en voorzien de foto’s desgewenst van grafische effecten zoals een kleurdetail (b.v. het bruidsboeket) op een zwart-wit achtergrond of andere special effects. Van de opmaak worden eerst digitale proeven per mail ter goedkeuring gestuurd. Pas na akkoord wordt het album gedrukt.

 

Prijzen trouwalbums

Al vanaf 295,- euro excl. 6% BTW kunnen wij een luxe trouwalbum incl. grafische vormgeving verzorgen. Dit groot formaat trouwalbum van 30×30 cm heeft een omslag van linnen en kenmerkt zich door de solide afwerking, stevige bindwijze en haarscherpe contrastrijke afdrukken op topkwaliteit Fuji Lustre fotopapier. De stevige bladen hebben een perfecte 180 graden vlakligging. Dit album heeft standaard 24 pagina’s en kan tegen een meerprijs uitgebreid worden met extra pagina’s. Het album wordt geleverd in een gratis bewaarcase.

 

trouwalbum

 

Informatie | Prijzen

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op.