loveshoot

VIER JULLIE LIEFDE MET EEN SPRANKELENDE LOVESHOOT

 

© heuvelrugprodukties (21)

Een loveshoot, ook wel pre-wedding of verloving shoot genoemd, is een superleuke manier om jullie liefde voor elkaar te vieren.

Bijvoorbeeld om jullie verloving te vieren of ten behoeve van foto’s voor jullie huwelijksdrukwerk en bruiloft gadgets.

Denk aan foto’s voor op de save-the-date kaarten, trouwkaarten, menukaarten, bedankjes e.t.c.

Een loveshoot is ook geweldig om cadeau te doen aan een aanstaand bruidspaar maar ook een super cadeautip voor echtparen

die hun koperen, zilveren of gouden jubileum vieren.

 

WERKWIJZE LOVESHOOT

Een loveshoot maak ik bij voorkeur in de natuur. Hier hebben we alle ruimte om ongedwongen en spontane foto’s te maken. Desgewenst neem ik leuke accessoires mee zoals Mr. & Mrs. bordjes, houten hartjes e.t.c. Een loveshoot kan plaatsvinden gedurende het hele jaar. Elk seizoen heeft immers z’n charme. Zo zijn de warme kleuren in de herfst prachtig maar ook een winterse dag met vorst kan wonderschoon zijn. Enigste voorwaarde is dat het droog is. Daarom plan ik bij voorkeur 2 datums in. Mocht het op de eerste datum slecht weer zijn dan verschuiven we de loveshoot gewoon naar de volgende datum. Een loveshoot duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

 

 

loveshoot-1

LOCATIE LOVESHOOT

Voor de locatie van de loveshoot kunnen jullie kiezen uit 3 locaties in de omgeving van Maarsbergen (Utrechtse Heuvelrug).

1. Het Leersumse Veld in Leersum, een prachtig glooiend natuurgebied met uitgestrekte vlaktes gegroeid met heide en goudgele grassen, vennen en zandverstuivingen. Deze locatie is perfect voor foto’s met een dromerige, vintage uitstraling.

2. Het Henschotermeer in Woudenberg, een prachtige recreatieplas midden in de bossen met witte – haast Caribische – zandstranden.

Perfect voor foto’s met een “beach” uitstraling.

3. Het bospark van kasteel Renswoude, prachtig bospark met slingerende paden en spannende doorkijkjes op het imposante kasteel. Perfect voor romantische foto’s.

 

KOSTEN LOVESHOOT

Een loveshoot op een van bovengenoemde locaties kost € 125,- ex BTW. Combineer je de loveshoot met het ontwerpen en drukken van trouwkaarten door ons dan kost de loveshoot slechts € 95,- ex BTW. Een andere locatie naar keuze is ook mogelijk. Dit kost € 175,- ex. BTW en reiskosten. De foto’s krijgen jullie digitaal, bewerkt en in hoge resolutie (ong. 20 st.) zodat jullie zelf afdrukken kunnen laten maken. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op.

 

 

 

loveshoot-2 © heuvelrugprodukties (40) loveshoot-4 loveshoot-6 loveshoot-5