Drukservice trouwkaarten

DRUKSERVICE

Hebben jullie zelf een eigen ontwerp voor jullie trouwkaart gemaakt maak dan gebruik van onze voordelige en snelle drukservice om jullie trouwkaarten te laten afdrukken.
We drukken uitsluitend in zeer hoge kwaliteit en bieden jullie de keuze uit een zeer ruime collectie papier en enveloppen.
Kies voor een feestelijke uitstraling voor luxe parelmoer karton in de kleuren parelwit, champagne of zilver of laat jullie trouwkaarten drukken op modern mat wit karton.
Ook Oud Hollands geschept papier en glossy papier behoren tot de mogelijkheden.

 

DRUKSERVICE EIGEN ONTWERP

In onze aanleverspecificaties lees je hoe je een drukklaar ontwerp moet aanleveren.
Lukt het niet om een drukklaar pdf bestand op te maken vertel ons dan je ideeën en wij professionaliseren je ontwerp voor slechts € 27,50.

 

PAPIERKWALITEIT

Trouwkaarten drukken wij standaard op extra zwaar 300 grams mat wit karton.
Tegen een kleine meerprijs kunnen jullie ook kiezen voor feestelijk parelmoer karton in de kleuren parelwit, champagne en zilver, Oud Hollands (geschept) papier of glossy karton.

 

drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten recycled-wit recycled-bruin

 

GRATIS ENVELOPPEN!

Bij jullie trouwkaarten ontvangen jullie gratis stevige (120 grams) witte enveloppen.

Tegen meerprijs zijn gekleurde enveloppen of feestelijke parelmoer enveloppen te bestellen.

 

drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten drukservice trouwkaarten Envelop_vierkant_recycled-wit Envelop_vierkant_recycled-bruin

 

PRIJZEN DRUKSERVICE

In ons prijsoverzicht staan de prijzen voor onze opmaak- en drukservice voor verschillende formaten trouwkaarten, enveloppen en papierkwaliteiten.

Vraag voor andere formaten een offerte aan.

 

OPDRACHT

Jullie opdracht voor het drukken van jullie eigen ontwerp trouwkaarten plaatsen jullie eenvoudig via ons online opdrachtformulier.

Stuur vervolgens het af te drukken bestand naar info@trouwkaart-ontwerpen.nl.

Na ontvangst van het bestand voeren wij een gratis kwaliteitscontrole uit waarbij we kijken of het bestand goed is opgemaakt en of de kwaliteit van het bestand voldoende is om af te drukken.

Is het bestand in orde dan ontvang je een bevestiging met de factuur.

De trouwkaarten worden gedrukt en verzonden binnen 3-4 werkdagen na ontvangst van jullie betaling.

Is het bestand niet in orde dan ontvangen jullie hierover bericht.

Jullie kunnen er dan alsnog voor kiezen om jullie trouwkaarten door ons te laten opmaken.